SINETTI -kirja

Viktor Klimenko

Viktor Klimenkon SINETTI on täällä!
Kysytty klassikkoteos nyt uutena painoksena!

”Tämän päivän varsin sekava hengellinen tila on herättänyt kysymyksen jota minultakin on kyselty: ’Vartiomies, mikä aika yöstä on?’ Uskon että tämä kirja antaa osittain siihen vastauksen. On eräs ajan merkki kun profetiat täyttyvät.” (Viktor Klimenko)

Muusikko, taiteilija Viktor Klimenkon alkuperäinen Sinettikirja vuodelta 1980 sisälsi merkittäviä profetioita Suomelle. Kun kirjasta on kulunut aikaa kohta 40 vuotta, voidaan kysyä, onko maailma kulkenut niiden ilmoittamaan suuntaan? Tulisiko Suomea koskevat profetiat viimeistään nyt ottaa vakavasti? Alkuperäisen kirjan laitos on täydennetty esipuheella ja loppukirjoituksella, joka käsittelee vuotta 2019.

 

Kustantaja: East of Eden Ky

 

15€

Kuvaus

”Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!” Viktor Klimenkon 4-vuotiaan pojan sanat keskellä yötä Sveitsin lomamatkalla kesällä 1979. Isä kirjoittaa pojan ilmestyksen muistiin.

Elämme vuotta 2019 ja kriisin uhka on käsinkosketeltava koko Pohjolassa. Sotaharjoitukset ovat menossa niin lännessä kuin idässäkin. Profetia näyttää toteutuvan silmien edessä.

Tämä uusi painos on yhdistelmä 1985 ilmestyneestä ja suuren kohun aiheuttaneesta kirjasta En voi enää vaieta sekä 1992 ilmestyneestä Rakkauden sinetti -kirjasta.
Ennustaminen on aina vaikeaa, mutta profetoiminen on hengenvaarallista, sillä keitä profeetoista eivät teidän isänne vainonneet? He tappoivat ne, jotka ennustivat sen Vanhurskaan tulemista, jonka kavaltajiksi ja murhaajiksi te nyt olette tulleet. (Ap. 7:52)

Tästä huolimatta tavoitelkaa profetoimisen lahjaa, älkää halveksiko sitä, Henkeä älkää sammuttako.
Mukana myös Viktor Klimenkon elämäntarina sekä saarna Taivas vai helvetti.

Lisätiedot

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Viktor Klimenko

Sivumäärä

108

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SINETTI -kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *