Ale!

Sartolan kirjapaketti

Pekka Sartola

30,00 

Tarjoamme Pekka Sartolan kirjapaketin erikoishintaan!

Kirjapakettiin kuuluu kirjat:

  • …ja sitten tulee loppu
  • Profeetat puhuvat

Ajanteos Kustannus Oy

Kuvaus

Ja sitten tulee loppu

Tässä teoksessa etsitään vastauksia tuhansia vuosia sitten annettuihin profetioihin ja siihen, miten hämmästyttävän monet niistä ovat tänään aiheina median otsikoissa. Missä raato on, sinne korppikotkat kokoontuvat, väkevät eksytykset, ahdistukset, luonnonmullistukset, väärät profeetat ja seurakunnan kohtalonhetket, miten ne littyvät tämän päivän ja tulevaisuuden tapahtumiin.
Juutalaiset ja Messias, Rothschildit ja Kolmas Temppeli, Millenium ja Isän koti, mikä on Saatanan synagoga, mikä ryhmä riemuitsee taivaassa keskellä Ilmestyskirjan kauhuja? Keitä ovat Saba, Dedan ja heidän nuoret leijonansa? Muuttuva aurinko eräänä lopun ajan merkkinä. Amerikka, missä olet profetioissa? Keitä ovat auringonnousun kuninkaat?

Lähi-idän kiehuva noidankattila on jo nyt pursuamassa yli äyräittensä ja johtaa väistämättä meitä arvioimaan tulevia tapahtumia myös Israelin ja se naapureiden välisten suhteiden kehittymisen valossa.

Tämä kirja ei pelottele tulevilla tapahtumilla, vaan antaa väkevien tapahtumien keskeltä myös kuvauksen paremmasta, uudesta huomisesta, rauhasta ja toivosta.

 

Profeetat puhuvat

Pekka Sartolan Profeetat puhuvat -kirja kysyy, kuka heistä on oikea profeetta, ketkä olivat Jumalan neuvotteluissa? On ollut Michel Nostradamus, äiti Schipton, St.Malakia, Baba Vanga, Jeanne Dixon, Fuhrman, Sepp Wudy, Judah ben Samuel, Helena Konttinen, Aino Kassinen, Viipurin profeetta Mikko Reponen, Oulun profeetat, David Wilkerson, Merikarvian kirkkoherra Gustav Nyholm ja W. Holmberg? Osa heistä on ilmoittanut jopa oman kuolinvuotensa, tulevia sotia, tuhatvuotisen valtakunnan ja maailmanlopun aikataulun. Entäpä sitten islam, onko Koraanissa ennustuksia lopunajoista ja tuomiopäivästä? Tai Jehovan todistajat ja heidän maailmanlopun ennustuksensa.

Entä mitä sanovat juutalaiset rabbit? Messiasodotus on tänään ennennäkemättömän kuumaa. Häntä odotetaan, Hänestä puhutaan, Hänelle rakennetaan temppeliä. Onko kuitenkin niin, että Israelin kansalta vaaditaan katumusta, nöyrtymistä ja paljon muuta ennen kuin Messias tulee ja voi ilmaista itsensä. Mitkä noin 140:stä profetiasta täyttyvät ennen Raamatun psalmien kirjan (jae 83) sotaa? Kysymyksiä herättä myös tempaus, vaivanaikaa ja Googin sotaa? Lue Pekka Sartolan Profeetat puhuvat ja saat näköalan näihin ja moniin muihin asiaan liittyviin aiheisiin.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Pekka Sartola