LOPPUUNMYYTY: Rukouksia ja ihmeitä

 

Veikko Ilmasti on aktiivinen eläkeläinen, joka loi uransa keksijänä. Kirja on vahva kertomus miehen elämästä, jossa varjelus ja Jumalan ihmeet ovat olleet läsnä aina lapsuudesta saakka. Veikon elämänkaari Karjalan Kannakselta nykyisille asuinsijoille Helsinkiin on ollut todellinen seikkailuromaani. Monet ihmeelliset tapahtumat eivät ole olleet sattumaa. Ne ovat olleet uskoa vahvistavia todistuksia siitä, että Jumala kuulee rukouksemme ja vastaa niihin.

Tuotetunnus (SKU): KIR2017148VIL Osastot: , ISBN: ISBN 978-952-5865-48-6.

Kuvaus

Veikko on saanut kokea lukuisia ihmeitä elämänsä aikana. Jo pienenä lapsena hän onnistui pääsemään alas katon harjalta kuin ihmeen kautta. Nuorukaisena eivät myrsky eikä jäätyminen mastoon pysäyttäneet pojan elämää.

Nuoren lähettipojan rintamasotilasseikkailut ovat olleet aiheena myös YLE:n esittämässä televisiosarjassa Tosi Tarina. Jakson nimenä oli Lapsisotilas, jonka ohjasi Kirsi Markkanen. Dokumentti on esitetty ensimmäisen kerran vuonna 2009. Nuoresta iästään huolimatta Veikko on kokenut rintamalla monta läheltä piti -tilannetta, ja nähnyt läheltä sodan arvaamattomuuden ja julmuuden.
Kirja on vahva kertomus Veikon elämästä, jossa Jeesus on etsinyt ja löytänyt hänet. Kuoleman ote ei ole voinut pidättää, vaan Veikko on sittenkin selvinnyt monesta tukalasta tilanteesta. Nykyään Veikko Ilmasti on aktiivinen eläkeläinen, joka loi uransa keksijänä. Elämässä
on niin paljon käsittämätöntä, johon moni etsii vastausta. Mitä intensiivisemmin etsii ratkaisuja Raamatusta, sitä selkeämmäksi usko kirkastuu. Raamattu on todellinen aarrearkku, jonka kautta Jumalan suuret suunnitelmat vähitellen aukeavat ja vievät kohti turvallista tulevaisuutta. Monet rukouspyynnöt ovat Veikon elämässä olleet hartaita avunpyyntöjä. Myöhemmin useat pyynnöt ja rukousaiheet ovat muuttuneet myönteisiksi ilon aiheiksi. Niistä on kehkeytynyt odottamattomia kiitosaiheita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LOPPUUNMYYTY: Rukouksia ja ihmeitä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *