Rakkautta etsimässä

Renata Gogola-Tolvanen

18,00 

Mukaansatempaava kirja kertoo Renatan ihmeellisen tarinan ja sen, miten hän selvisi hengissä kaikesta kokemastaan salaperäisen suojelijan, Jeesuksen, avulla. Kirja kertoo rehellisesti, kuinka petollinen näkymätön maailma voi olla. Kirja ei ole fiktiota, vaan kaikki siinä kerrottu on oikeasti tapahtunut. Renatan tarinasta löydät lisää Mahdollisuus muutokseen -sivuilta.

Kustantaja: Renata Gogola-Tolvanen
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 223

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ISBN: 9789529435968.

Kuvaus

Rakkauden etsiminen vei Puolassa syntyneen Renata Gogola-Tolvasen maailmaan, joka on useimmille vieras. Renata luuli löytäneensä jotain ihmeellistä, josta suurin osa ihmisistä ei tiedä mitään. Hän alkoi meditoida ja joogata sekä luki ahkerasti new age -kirjallisuutta. Renata ennusti tarot-korteista ja paransi reikin avulla. Hän edistyi nopeasti, ja kundalinikäärme heräsi.

Seitemännen eli kruunuchakran saavuttaminen ja kolmannen silmän avautuminen avasivat portin näkymättömään maailmaan. Renata eli kahdessa maailmassa yhtä aikaa, ja näkymätön oli jopa todellisempi kuin näkyvä. Renata sai oman kosmisen oppaan, enkelin, joka opetti hänelle asioita mystisestä ja salaperäisestä uudesta maailmasta.

Vatsatanssiharrastus vei Renatan Egyptiin, jonka pyramidialueella hän koki voimakkaasti olleensa siellä aikaisemminkin. Oliko hän ollut aikaisemmassa elämässään egyptiläinen? Miksi faaraoiden kuvien katsominen aiheutti hänessä niin suuren tunnekuohun?

Mukaansatempaava kirja kertoo Renatan ihmeellisen tarinan ja sen, miten hän selvisi hengissä kaikesta kokemastaan salaperäisen suojelijan, Jeesuksen, avulla. Kirja kertoo rehellisesti, kuinka petollinen näkymätön maailma voi olla. Kirja ei ole fiktiota, vaan kaikki siinä kerrottu on oikeasti tapahtunut.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Renata Gogola-Tolvanen