Raamattu | 33/38 käännös johdannoin, ISOTEKSTINEN, viininpunainen

110,00 

Raamattu 33/38 käännös johdannoin on isokokoinen ja -tekstinen ja väriltään viininpunaista nahkaa. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -mallisto on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Raamattu 33/38 käännös johdannoin. Raamattu on iso kokoinen ja -tekstinen ja väriltään viininpunaista nahkaa. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -mallisto on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

Malliston Raamatut sisältävät yleisjohdannot Vanhaan ja Uuteen testamenttiin, lisäksi kirjakohtaiset johdannot jokaiseen Raamatun kirjaan, lisäosiot kirjan alussa ”Mistä Raamatussa on kyse?”, ”Miten lukea Raamattua?”, ”Mista löytää apua kun olet…”, ”Mitä Raamattu sanoo…” sekä lopussa olevan yhteenvedon Raamatun punaisesta langasta tiivistettynä osioon ”Jumalan pelastussuunnitelma sinulle”.
Lisäosioistaan huolimatta malliston Raamatut ovat paksuudeltaankin normaali Raamatun kokoisia, mutta sisältävät käytössä todella hyödylliset perustiedot kustakin kirjasta, kirjoitusajankohdasta jne.

Iso koko, vanha käännös 33/38, nahkakannet, iso teksti, reunahakemisto, kultaus, väliotsikot, värikartat, johdannot.

Väri: Viininpunainen
Sivukoko: 155 x 220mm
Raamatun koko: 175 x 245mm
Ei vetoketjua

Lisätiedot

Kieli

suomi

Koko

L

Väri

Viininpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raamattu | 33/38 käännös johdannoin, ISOTEKSTINEN, viininpunainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *