Raamattu | 33/38 käännös johdannoin, ISOTEKSTINEN, musta

110,00 

Raamattu 33/38 käännös johdannoin on iso kokoinen ja -tekstinen ja väriltään mustaa nahkaa. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -mallisto on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Raamattu 33/38 käännös johdannoin. Pyhä Raamattu on iso kokoinen ja -tekstinen ja väriltään mustaa nahkaa. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -mallisto on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

Malliston Raamatut sisältävät yleisjohdannot Vanhaan ja Uuteen testamenttiin, lisäksi kirjakohtaiset johdannot jokaiseen Raamatun kirjaan, lisäosiot kirjan alussa ”Mistä Raamatussa on kyse?”, ”Miten lukea Raamattua?”, ”Mista löytää apua kun olet…”, ”Mitä Raamattu sanoo…” sekä lopussa olevan yhteenvedon Raamatun punaisesta langasta tiivistettynä osioon ”Jumalan pelastussuunnitelma sinulle”.

Lisäosioistaan huolimatta malliston Raamatut ovat paksuudeltaankin normaali Raamatun kokoisia, mutta sisältävät käytössä todella hyödylliset perustiedot kustakin kirjasta, kirjoitusajankohdasta jne.

Iso koko, vanha käännös 33/38, nahkakannet, iso teksti, reunahakemisto, kultaus, väliotsikot, värikartat, johdannot.

Väri: Musta

Sivukoko: 155 x 220mm

Raamatun koko: 175 x 245mm

Ei vetoketjua

Lisätiedot

Kieli

suomi

Väri

Musta

Koko

L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raamattu | 33/38 käännös johdannoin, ISOTEKSTINEN, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.