Raamattu | 33/38 käännös johdannoin, ISOTEKSTINEN, vetoketjullinen, musta

120,00 

Raamattu 33/38 käännös johdannoin on iso kokoinen ja -tekstinen, vetoketjullinen ja väriltään viininpunaista nahkaa. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -malliston on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Raamattu 33/38 käännös johdannoin. Raamattu on iso kokoinen ja -tekstinen, vetoketjullinen ja väriltään viininpunaista nahkaa. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -malliston on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

Malliston Raamatut sisältävät yleisjohdannot Vanhaan ja Uuteen testamenttiin, lisäksi kirjakohtaiset johdannot jokaiseen Raamatun kirjaan, lisäosiot kirjan alussa ”Mistä Raamatussa on kyse?”, ”Miten lukea Raamattua?”, ”Mista löytää apua kun olet…”, ”Mitä Raamattu sanoo…” sekä lopussa olevan yhteenvedon Raamatun punaisesta langasta tiivistettynä osioon ”Jumalan pelastussuunnitelma sinulle”.

Lisäosioistaan huolimatta malliston Raamatut ovat paksuudeltaankin normaali Raamatun kokoisia, mutta sisältävät käytössä todella hyödylliset perustiedot kustakin kirjasta, kirjoitusajankohdasta jne.

Iso koko, vanha käännös 33/38, nahkakannet, iso teksti, reunahakemisto, kultaus, väliotsikot, värikartat, johdannot.

Väri: Musta
Sivukoko: 155 x 220mm
Raamatun koko: 175 x 245mm
Vetoketju