Raamattu | 33/38 käännös johdannoin, ruskea – loppuunmyyty

Raamattu 33/38 käännös johdannoin. Raamattu on keskikokoinen ja kannet ovat väriltään ruskeaa nahkajäljitelmää. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -mallisto on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

65 €

Osastot: , Avainsana tuotteelle ISBN: 978-952-7058-53-4.

Kuvaus

Raamattu 33/38 käännös johdannoin. Pyhä Raamattu on keskikokoinen ja kannet ovat väriltään ruskeaa nahkajäljitelmää. Tämä Pyhä Raamattu johdannoin -mallisto on laadittu erityisesti auttamaan sinua Raamatun lukemisessa ja tutkimisessa.

Malliston Raamatut sisältävät yleisjohdannot Vanhaan ja Uuteen testamenttiin, lisäksi kirjakohtaiset johdannot jokaiseen Raamatun kirjaan, lisäosiot kirjan alussa ”Mistä Raamatussa on kyse?”, ”Miten lukea Raamattua?”, ”Mistä löytää apua kun olet…”, ”Mitä Raamattu sanoo…” sekä lopussa olevan yhteenvedon Raamatun punaisesta langasta tiivistettynä osioon ”Jumalan pelastussuunnitelma sinulle”.

Lisäosioistaan huolimatta malliston Raamatut ovat paksuudeltaankin normaali Raamatun kokoisia, mutta sisältävät käytössä todella hyödylliset perustiedot kustakin kirjasta, kirjoitusajankohdasta jne.

Nahkajäljitelmäkannet, kultareunus, reunahakemisto, väliotsikot, värikartat, johdannot.

Väri: Ruskea
Koko: 12×17,5 cm
Ilman vetoketjua

Lisätiedot

Kieli

suomi

Koko

M

Väri

Ruskea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raamattu | 33/38 käännös johdannoin, ruskea – loppuunmyyty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...