Ale!

Profeetat puhuvat

30,00  26,00 

Nyt saapunut Pekka Sartolan odotettu uutuuskirja.

Kuka heistä on oikea profeetta? Ketkä olivat Jumalan neuvotteluissa?
Michel Nostradamus, äiti Schipton, St.Malakia, Baba Vanga, Jeanne Dixon, Fuhrman, Sepp Wudy, Judah ben Samuel, Helena Konttinen, Aino Kassinen, Viipurin profeetta Mikko Reponen, Oulun profeetat, David Wilkerson, Merikarvian kirkkoherra Gustav Nyholm. W.Holmberg ynnä monet muut.
Osa heistä ilmoitti jopa oman kuolinvuotensa, tulevia sotia, tuhatvuotisen valtakunnan, maailmanlopun aikataulun.
Entäpä islam.
Onko Koraanissa ennustuksia lopun ajoista ja tuomio-päivästä? Jehovan todistajat ja maailmanlopun ennustukset. Ja paljon muuta.

Mitä sanovat sitten juutalaiset rabbit? Messias odotus on tänään ennen näkemättömän kuumaa. Häntä odotetaan, Hänestä puhutaan, Hänelle rakennetaan temppeliä, Israelin kansalta vaaditaan katumusta ja nöyrtymistä ja paljon, paljon muuta ennen kuin Messias tulee ja voi ilmaista itsensä.
Mutta mitä sanovat Raamatun profeetat?
Mitkä noin 140:stä profetiasta täyttyvät vielä ennen Ps.83 sotaa, ennen tempausta,ennen vaivanaikaa, ennen Googin sotaa, ennen Millenniumia?
Ei jälleenmyyjäalennuksia.

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pekka Sartolan 25. kirja. Miten helposti uskotaankaan ennustuksiin, horoskooppeihin, kristallipalloihin, tarot-kortteihin, ja kaikkeen mihin vain halutaankin uskoa. Maailman tunnetuimmat ennustajat vastaan Raamatun profeetat, keiden ennustukset ovat toteutuneet, he ovat oikeita profeettoja.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Pekka Sartola

Vuosi

2019

Kansityyppi

Kova

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Profeetat puhuvat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *