Ale!

Profeetat puhuvat

Pekka Sartola

10,00 

Pekka Sartolan 25. kirja Profeetat puhuvat kysyy, miten helposti uskotaankaan ennustuksiin, horoskooppeihin, kristallipalloihin, tarot-kortteihin, ja kaikkeen mihin vain halutaankin uskoa. Kirjasta voit lukea mitä tapahtuu kun asetetaan maailman tunnetuimmat ennustajat vastaan Raamatun profeetat. Keiden ennustukset ovat toteutuneet, he ovat oikeita profeettoja.

Ajanteos Kustannus Oy

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ISBN: 9789527027172.

Kuvaus

Pekka Sartolan Profeetat puhuvat -kirja kysyy, kuka heistä on oikea profeetta, ketkä olivat Jumalan neuvotteluissa? On ollut Michel Nostradamus, äiti Schipton, St.Malakia, Baba Vanga, Jeanne Dixon, Fuhrman, Sepp Wudy, Judah ben Samuel, Helena Konttinen, Aino Kassinen, Viipurin profeetta Mikko Reponen, Oulun profeetat, David Wilkerson, Merikarvian kirkkoherra Gustav Nyholm ja W. Holmberg? Osa heistä on ilmoittanut jopa oman kuolinvuotensa, tulevia sotia, tuhatvuotisen valtakunnan ja maailmanlopun aikataulun. Entäpä sitten islam, onko Koraanissa ennustuksia lopunajoista ja tuomiopäivästä? Tai Jehovan todistajat ja heidän maailmanlopun ennustuksensa.

Entä mitä sanovat juutalaiset rabbit? Messiasodotus on tänään ennennäkemättömän kuumaa. Häntä odotetaan, Hänestä puhutaan, Hänelle rakennetaan temppeliä. Onko kuitenkin niin, että Israelin kansalta vaaditaan katumusta, nöyrtymistä ja paljon muuta ennen kuin Messias tulee ja voi ilmaista itsensä. Mitkä noin 140:stä profetiasta täyttyvät ennen Raamatun psalmien kirjan (jae 83) sotaa? Kysymyksiä herättä myös tempaus, vaivanaikaa ja Googin sotaa? Lue Pekka Sartolan Profeetat puhuvat ja saat näköalan näihin ja moniin muihin asiaan liittyviin aiheisiin.

Ei jälleenmyyjäalennuksia

Lisätiedot

Kirjoittaja

Pekka Sartola

Vuosi

2019

Kansityyppi

Kova

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Profeetat puhuvat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *