Pidä rakkaus päällä

Danny Silk
(2 tuotearviota)

Niin aikuiset kuin lapsetkin kukoistavat terveissä ihmissuhteissa, joissa he tulevat nähdyiksi ja rakastetuiksi sellaisina kuin ovat. Rakastaminen silloin kun kohtaamme toistemme virheitä, kipua ja pelkoa vaatii sisäistä vahvuutta ja vastuuta omista tunteista. Danny Silk opettaa käytännön esimerkein, kuinka voimme säilyttää rakkauden ja yhteyden toisiimme keskeneräisyydestämme huolimatta.

Suomalainen julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

25€

Tuotetunnus (SKU): KIR2016143DSI Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: ISBN 978-952-5865-43-1.

Kuvaus

Pidä rakkaus päällä. Joskus se on hyvin vaikeaa. Joskus se on kaikkein vaikein asia, mutta ehdottoman välttämätön, jotta voimme rakentaa terveen suhteen Jumalaan ja ihmisiin.

Pidä rakkaus päällä osoittaa, kuinka kypsän rakkauden lähde on Jeesus. Hänen rakkautensa pysyy meissä päällä tuli eteen mitä tahansa. Danny Silkin antamat esimerkit ja maaliin osuvat tarinat voimaannuttavat asettamaan terveitä rajoja, viestimään rakkaudessa ja suojaamaan yhteyttä toisiin niin, että voimme rakastaa kaikesta huolimatta. Suhteet voivat muuttua radikaalisti parempaan. Kun opit pitämään rakkauden päällä, kasvat Kristuksen kaltaisuuteen.

SISÄLLYS:

Esipuhe

Luku 1: Voimaantuneet ihmiset, vahvat ihmissuhteet
Luku 2: Kytke rakkaus päälle
Luku 3: Pelon ja rakkauden taistelu
Luku 4: Terveiden ihmissuhteiden rakentaminen
Luku 5: Kommunikointi on sisäisten totuuksien vaihtoa
Luku 6: Luottamuksen kehä
Luku 7: Kommunikointi riitatilanteessa
Luku 8: Läheisyyden tasot
Luku 9: Ohjeita rajojen asettamiselle
Luku 10: Oletko oppinut rakastamaan?

Viitteet

Lisätiedot

Kirjoittaja

Danny Silk

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Sivumäärä

159

2 arviota tuotteelle Pidä rakkaus päällä

 1. kristitty (varmistettu kirjoittaja)

  1. asia on rukous. Jeesus on lähde parempiin ihmissuhteisiin. Danny Silk on vain konkreettinen ihminen, joka on oppinut asiat kantapään kautta ja pystyy auttamaan muita.
  2. apu on tämä kirja. Se on kuin keppi, joka ojennetaan hukkuvalle. Ihmiselle, joka hukkuu surkeisiin ihmissuhteisiin eikä osaa sieltä omin voimin ylös.

  Teksti on tosi ”tujua tavaraa”. Ainakin minun piti lukea luku kerrallaan, mietiskellä asioita ja lukea luku toiseen kertaan, että asia menee selkäytimeen. Nyt olen opiskellut asioita vajaa 5 kuukautta, rukoillut paljon, lukenut kirjan paikoin moneen kertaan, katsonut TV7:n arkistosta opetussarjan aiheesta ja asioihin on tulossa omassa elämässä muutos. Opetus menee käytäntöön.

  Tämä kirja opettaa miten asetetaan omaan elämään tärkeysjärjestys ja rajat vaikeille ihmisille, miten heidän kanssa puhutaan, jotta saatte yhteyden toimimaan. Toimii parisuhteessa ja yleensäkin kaikissa ihmissuhteissa.

 2. Ulla Turunen

  Todella hyvä kirja lukea kaikkien avioparien ja naimisiin menoa suunnittelevien. Opettaa hyvin vahvan liiton perustan luomisen avioparin välille.Suosittelen lämpimästi kirjaa myös kaikille muille opettaa ihmissuhteiden tärkeyden, mutta myös rajat

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *