Miten ikääntyä tulematta vanhaksi

Joyce Meyer

Elämä on matka ihanien ja erilaisten aikakausien halki. Ota hyväksyen vastaan elämäsi jokainen ikävaihe ja opi elämään sitä täysillä Jumalan armon varassa. Jumalan ajoitus on aina täydellinen, ja tälle elämäsi ikäkaudelle on selkeä ja merkityksellinen tarkoitus.

Kustantaja: Kuva ja Sana

Kirjaa jäljellä enää muutama kappale. Voit tilata soittaen tai sähköpostitse hintaan 23€ + toimituskulut.

Kuvaus

Kaikki on kaunista aikanaan. Elämä on matka ihanien ja erilaisten aikakausien halki, johon kuuluu dynaaminen vauhti ja joka on täynnä jatkuvaa seikkailua. Ota hyväksyen vastaan elämäsi jokainen ikävaihe ja opi elämään sitä täysillä Jumalan armon varassa ja Joyce Meyerin opastuksella, kun hän ohjaa sinua mm. seuraavissa:

  • Miten heittää aidosti elämänmittaiset huolet Herralle.
  • Miten elää dynaamisesti, ottaa matkan varrella tuleva hyväksyen vastaan ja iloita siitä.
  • Miten ottaa vastaan Jumalan armo kuhunkin eri ikäkauteen.
  • Miten elää täysillä, kun kehosi ja mielesi muuttuvat.

Jumalan ajoitus on aina täydellinen, ja tälle elämäsi ikäkaudelle on selkeä ja merkityksellinen tarkoitus. Joyce siteeraa: ”Vain hölmö luulee voivansa tehdä aina, mitä hän on aina tehnyt.” Miten ikääntyä tulematta vanhaksi antaa lukijalle työkaluja hankkia tarpeellista viisautta, jotta voimme hyväksyä Jumalan muuttuvan armon ja kutsumme kehittymisen siirtyessämme elämässämme seuraavaan ikäkauteen.

Lue tämä kirja ja voimaannu ja varusta itseäsi elääksesi täyttä ja hedelmällistä elämää kaikissa ikävaiheissa maailmanlaajuisesti tunnetun raamatunopettajan ja menestyskirjailijan Joyce Meyerin opastuksella.

Lisätiedot

Sivumäärä

192

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Joyce Meyer