Meidän Siunattu Toivomme: Ylöstempaus, loppuunmyyty

Baruch Korman

Tässä kirjasessa keskitytään konseptiin, joka tunnetaan Raamatussa nimellä ”Meidän siunattu toivomme”. Saatat tuntea sen toisella yleisellä termillä ”ylöstempaus”.

Copyright: Baruch Korman LoveIsrael.org

 

12€

Kuvaus

Baruch Korman FT on raamatunopettaja, jonka viikottaisia opetuksia lähetetään yli 190 maassa ja 12 kielellä. Hänen organisaationsa LoveIsrael.org käyttää joitain maailman suurimmista kristillistä televisioverkoista, kuten Daystar, God TV ja Trinity Broadcast Network. Hänellä on myös viikottainen Raamatuntutkiskelu, jossa hän opettaa heprean kielellä kaikkialla Israelissa. Baruch ja hänen perheensä muuttivat Israeliin ja ovat olleet sen kansalaisia vuodesta 2002 lähtien ja jossa myös heidän järjestönsä kotipaikka sijaitsee. LoveIsrael.org löytyy monilta Internet alustoilta.
LoveIsrael.org-sivusto, My Bible Study-sovellus ja MyBibleStudy online-sivusto sisältävät myös tri Kormanin raamatunopetuksia. Baruch on naimissa vaimonsa Rivkan kanssa, joka johtaa ja opettaa naisten sananpalvelusta nimellä ”Biblically Inspired Life”, jolla on verkkosivut ja YouTube-kanava tällä nimellä. Kormanit ovat olleet naimisissa vuodesta 1987 lähtien ja heillä on kolme aikuista lasta.

Suomessa on aloitettu yhteistyö Taivaskanava TV7:n kanssa, joka lähettää Baruch Kormanin ohjelmia mm. Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Lisätiedot

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Baruch Korman

Sivumäärä

50