Kutsukortti Karitsan häihin -flyer

”Heräsin sohvalta ja katsoin kelloa, se oli 1.11 yöllä. Aukaisin Raamatun, se aukesi Apt 1:11. Siinä sanotaan: ”Galilean miehet, mitä seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.” Heräsin uudelleen kolmen kieppeillä yöllä, kun aukaisin silmäni, näin näyn, jossa oli suuri kortti, siinä oli teksti: ”Kutsukortti Karitsan Häihin” ja kuvassa Jeesus oli pilvien keskellä. En nähnyt kasvoja, ne olivat niin kirkkaat. Kuulin selvän äänen: ” Tee näitä kortteja paljon, jaa monelle ja viimeinen asia tuli painokkaasti; TÄLLÄ ASIALLA ON KIIRE!!!!”
———————————————–
Ilmaiset flyerit jaettavaksi.
Tilausmäärä 1 – 40 kpl.
Koko: A5 (10,5 x 14,8 cm)
Kaksipuoleinen

Veloitamme toimituskulut 10€, jos tilaa ainoastaan kutsukortteja. (Muun kirjatilauksen yhteydessä toimitusmaksu 5,95€.)

Tilauksen voi tehdä meille sähköpostitse kauppa@tv7.fi
tai soittamalla arkisin klo 9.30 – 14.30:
0400 721 599

Kuvaus

Kutsukortti Karitsan Häihin

”Heräsin sohvalta ja katsoin kelloa, se oli 1.11 yöllä. Aukaisin Raamatun, se aukesi Apt 1:11. Siinä sanotaan: ”Galilean miehet, mitä seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.” Heräsin uudelleen kolmen kieppeillä yöllä, kun aukaisin silmäni, näin näyn, jossa oli suuri kortti, siinä oli teksti: ”Kutsukortti Karitsan Häihin” ja kuvassa Jeesus oli pilvien keskellä. En nähnyt kasvoja, ne olivat niin kirkkaat. Kuulin selvän äänen: ”Tee näitä kortteja paljon, jaa monelle ja viimeinen asia tuli painokkaasti; TÄLLÄ ASIALLA ON KIIRE!!!!

Piirsin näyn pahville ja askartelin sen monistettavaan muotoon, kävin kunnantalolla monistamassa ja jaoin niitä ihmisille. Tuskailin mielessäni kuinka hidasta touhuni on. Ystäväni soitti ja kyseli kuulumisia. Kerroin hänelle tästä näystä, jolloin hän sanoi että hommataan graafikko ja aletaan painamaan kortteja, hän lupasi hoitaa kulut. Minulla hiipi epäilyksen haiven mieleeni, oliko tämä näky kuitenkaan Jumalasta ja mitä jos ystäväni vain halusi auttaa minua. Kysyin häneltä, oliko hänellä jokin aavistus, että näky on Jumalasta. Ystäväni oli saanut äidiltään edellisenä päivänä kirkon kevätjuhlaan kutsukortin, kun aukaisin sen WhatsAppissa, yläkulmassa oli teksti Apt 1:11 Mitä te Galilean miehet…… Tämä vahvisti uskoani.

Viikon kuluttua olin tulossa Ylistarosta kokousmatkalta ja pysähdyin Lapuan ABC:lle syömään. Se ei kuitenkaan onnistunut. Kymmenen metriä ennen ulko-ovea kävelin kuin näkymättömään seinään, ei mitään mahdollisuuksia päästä eteenpäin, ihmetys oli suuri. Päätin mennä Shellille. Pöydässä istui joku mies. Kysyin saanko istua tähän, vastaus oli myöntävä. Kolme lihapullaa syötyäni mies sanoi, että haluaisi rukoilla minun puolesta. Hän rukoili kielillä ja sanoi: ” Kutsukortti on minulta, saat julistaa, puhu rohkeasti tästä aiheesta, rukoile sairaiden puolesta.” Nyt ei tarvinnut enää epäillä, kortti on varmasti Jumalasta. Olen puhunut sen jälkeen seurakunnissa aiheesta Karitsan Häät ja miten meidän tulee valmistautua tähän juhlaan.

Kortteja on nyt painettu yli 100 000 kpl, myös Venäjällä se on käännetty seitsemälle kielelle ja uskon, että se kääntyy vielä monelle. Jumala oli puhunut ystävälleni nettisivuista Karitsan Häät, joka pitäisi levittää ympäri maailman. Netistä löytyy jo sivusto: karitsanhaat.fi. Sieltä pystyy lähettämään kutsukortin painatusfirmaan ja tilaamaan kortteja itselleen tai seurakuntaan. Sivujen kautta pystyy myös lähettämään kutsukortin digitaalisessa muodossa kaverille esim. WhatsAppissa. Tällä tavalla jokainen voi osallistua evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Elämme siinä ajassa, että meillä uskovilla olisi hyvä olla takaraivoon viritettynä seuraavat sanat: ”Mene teille ja aitovierille ja kutsu häihin, ketä ikinä tapaat.” Tämä kutsukortti on todella hyvä työkalu siihen, koska ihmiselle jää kättä pidempää mukaan ja tässä kättä pidemmässä on raamatunpaikkoja. Se on Jumalan sanaa, joka ei koskaan tyhjänä palaa, vaan menestyy vuoren varmasti. Korttien ja nettisivujen kautta on moni jo tehnyt uskonratkaisun ja uskon että hyvin monia Jumalaa pelastaa vielä tätä kautta, koska Hän itse antoi tämän tehtäväksi.”