Ale!

Kesän alekassitarjous

35,00 

Kesän tarjouskassiin kuuluvat seuraavat kirjat:

  • Prince: Siunaus vai kirous, sinä valitset
  • Frost: Hengellisestä orjuudesta hengelliseen vapauteen
  • Vallotton: Anteeksiantamisen yliluonnollinen voima
  • Johnson, Vallotton: Elämä Kuninkaan perheessä
    (Ei sisällä kassia.)

 

 

Kuvaus

Prince: Siunaus vai kirous, sinä valitset

Kyseessä voisi olla sinä ja perheesi. Tai naapurisi perhe. Tai työtoverisi. Olipa hän kuka hyvänsä, hänen elämässään pettymykset, vastoinkäymiset ja jopa murhenäytelmät seuraavat toisiaan. Asiat eivät koskaan tunnu kääntyvän parempaan päin. Kaikki tuntevat myös perheitä, joilla on samanlainen tausta ja yhteiskunnallinen asema, mutta heitä vaikeudet eivät näytä koskaan koskettavan. Heidän elämässään kaikki on melkein liian hyvää ollakseen totta.
Kummassakin tapauksessa näkymättömät voimat tekevät työtään ja määrittävät kunkin henkilön kohtaloa, joko hyvään tai huonoon suuntaan. Raamatussa näitä voimia kutsutaan siunauksiksi ja kirouksiksi. Raamattu myös kertoo, kuinka voimme nauttia toisen suotuisista vaikutuksista ja suojautua toisen vahingollisilta vaikutuksilta.

Frost: Hengellisestä orjuudesta hengelliseen vapauteen

”Tämän kirjan tarkoitus on, että minun matkastani orjuudesta lapseuteen voi tulla myös sinun matkasi. Johdatan sinua monen todellisen kokemuksen kautta merillä, perheeni parissa ja seurakunnan keskellä. Tarinat voivat saada sinut ajattelemaan: ’Tuo on ihan kuin minä! Reagoin tilanteisiin ja ihmisiin ihan samalla tavalla.’ En ainoastaan paljasta ongelmien juuria, vaan tuon esiin käytännöllisiä totuuksia, jotka auttavat sinua jättämään palvelijan tai orjan elämän ja olemaan rakastettu ja suosittu poika tai tytär.” – Jack Frost

Vallotton: Anteeksiantamisen yliluonnollinen voima

Kris ja Jason Vallotton kertovat koskettavan kertomuksen avioliiton hajoamisesta ja osoittavat, miten Jumala auttaa yli tuskan ja kostonhalun ja pääsemään todelliseen tunne-elämän vapauteen ja sovitukseen niiden kanssa, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Kirja antaa käytännön avaimia menneisyyden kipujen käsittelyyn ja auttaa astumaan ulos valheiden vankiloista vapauteen ja uuteen elämään.

Johnson, Vallotton: Elämä Kuninkaan perheessä

Kris Vallotton ja Bill Johnson vievät sinut kirjassaan Elämä Kuninkaan perheessä löytöretkelle todelliseen identiteettiisi, johon Jeesus on sinut lunastanut ristillä. Sinulla on paikka Isäsi Valtakunnassa, oikeus toimia Hänen auktoriteetissaan, elää kunnioituksessa ja nöyryydessä — myös itseäsi kunnioittaen — rakastaen ihmisiä Hänen rakkaudellaan. Astu sisään kuninkaiden Kuninkaan, Isäsi, linnaan ja löydä oikea asemasi Hänen lapsenaan!