Ale!

Kesäkassi 2

55,00 

Hintaan sisältyy seuraavat kirjat:

– Vihdoinkin vapaa
– Ihmisen hengen parantuminen
– Hän parantaa särjetyt sydämet

Kaupan päälle tulee kätevä kokoon taiteltava kesäkassi!

Kirjoja rajoitettu erä!

Kuvaus

Vihdoinkin vapaa

Eikö uskoontulo muuttanutkaan minua täysin? Miksi räjähdän läheisilleni tai masennun ihan kuten ennenkin? Enkö usko tarpeeksi? Onkohan minussa jokin vika? Miksi en kuule Jumalan ääntä tai saa ilmestyksiä (vaikka kaikki muut tuntuvat niitä saavan)? Jokainen Jeesuksen luokse tuleva ”on enemmän tai vähemmän sotkussa” ja tarvitsee sisäistä paranemista sekä vapautumista vihollisen kahleista. Kärsivällisesti Jumala opetti lastaan kuoriutumaan vapaaksi.

Ihmisen hengen parantuminen

Mikä on ihmisen henki ja miten se toimii? Kuinka ihmisen henki voi vaurioitua ja voisiko sillä olla vaikutusta sielun ja ruumiin hyvinvointiin – entä Jumalasuhteeseen? Miten ihmisen henki voi parantua? Ruth Hawkey käsittelee näitä kysymyksiä Raamatun valossa. Hän käy läpi haavoittumisen eri tapoja ja opastaa, kuinka rukoilla hengen parantumista, niin että Jeesus voi uudistaa koko ihmisen.

Hän parantaa särjetyt sydämet

Mikko Laine on vuosien mittaan tehnyt löytöjä muun muassa rukouksesta, profeetallisuudesta ja siitä, miten Jeesuksessa toteutuvat Vanhan Testamentin esikuvat. Ihastuttavalla ja herkällä otteella Mikko jakaa riemun siitä, että Herra haluaa olla meitä lähellä. Kohtaamme Hänet Sanassa ja rukouksessa. Kaiken lisäksi Jumalan rakkaus ja huolenpito on erittäin konkreettista!
”Haluaisin varovasti ja taidollisesti leikata herkällä ja pienellä sirpillä Hänen kallista, elämän myrskyissä lakoontunutta viljaansa”, Mikko Laine sanoo. Hän toivoo kirjansa ilahduttavan jokaista, joka rakastaa Jeesuksen lisäksi Hänen lohduttavaa, rakentavaa ja parantavaa sanaansa.
Kirjassa on selkeä helposti luettava tekstikoko!