Keidashetki Jeesuksen seurassa

Tuula ja Esko Kuusela

12,00 

Keidashetki Jeesuksen seurassa -kirja kysyy, etsitkö Jeesuksen armoa elämääsi? Uskotko, että Jeesus rakastaa sinua vai ajatteletko, että armo ei  kuulu sinulle? Tuula ja Esko Kuuselan kirja on juuri sinulle, joka kaipaat Jeesusta jokapäiväiseen elämääsi. Näiden tekstien äärellä saat hiljentyä ja iloita.

Kuvaus

Etsitkö Jeesuksen armoa elämääsi? Uskotko, että Jeesus rakastaa sinua vai ajatteletko, että armo ei  kuulu sinulle? Keidashetki Jeesuksen seurassa -kirja on juuri sinulle, joka kaipaat Jeesusta jokapäiväiseen elämääsi. Näiden tekstien äärellä saat hiljentyä ja iloita. Jeesus on puolestasi kaiken tehnyt ja sinä saat jäädä turvallisella mielellä Jeesuksen armon varaan. Tuula ja Esko Kuuselan kirjaan on koottu 100 kirjoitusta armollisesta Jeesuksesta.

Tekstit on alun perin julkaistu Tuula ja Esko Kuuselan pitämässä blogissa keidashetki.blogspot.fi. Blogi on saanut suuren suosion kirjoitusten  arkielämästä otettujen esimerkkien ja helposti ymmärrettävän kielen vuoksi. Osa näistä blogin kirjoituksista on nyt koottu hartauskirjaksi Keidashetki Jeesuksen seurassa. Toivomme, että Kuuseloiden kirjoitukset voisivat olla sinulle lohdutukseksi ja rakennukseksi omassa elämässäsi.

Lisätiedot

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Tuula ja Esko Kuusela

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keidashetki Jeesuksen seurassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *