Keidashetki Jeesuksen seurassa

Tuula ja Esko Kuusela
(3 tuotearviota)

Keidashetki Jeesuksen seurassa -kirja kysyy, etsitkö Jeesuksen armoa elämääsi? Uskotko, että Jeesus rakastaa sinua vai ajatteletko, että armo ei  kuulu sinulle? Tuula ja Esko Kuuselan kirja on juuri sinulle, joka kaipaat Jeesusta jokapäiväiseen elämääsi. Näiden tekstien äärellä saat hiljentyä ja iloita.

 

12 €

Kuvaus

Etsitkö Jeesuksen armoa elämääsi? Uskotko, että Jeesus rakastaa sinua vai ajatteletko, että armo ei  kuulu sinulle? Keidashetki Jeesuksen seurassa -kirja on juuri sinulle, joka kaipaat Jeesusta jokapäiväiseen elämääsi. Näiden tekstien äärellä saat hiljentyä ja iloita. Jeesus on puolestasi kaiken tehnyt ja sinä saat jäädä turvallisella mielellä Jeesuksen armon varaan. Tuula ja Esko Kuuselan kirjaan on koottu 100 kirjoitusta armollisesta Jeesuksesta.

Tekstit on alun perin julkaistu Tuula ja Esko Kuuselan pitämässä blogissa keidashetki.blogspot.fi. Blogi on saanut suuren suosion kirjoitusten  arkielämästä otettujen esimerkkien ja helposti ymmärrettävän kielen vuoksi. Osa näistä blogin kirjoituksista on nyt koottu hartauskirjaksi Keidashetki Jeesuksen seurassa. Toivomme, että Kuuseloiden kirjoitukset voisivat olla sinulle lohdutukseksi ja rakennukseksi omassa elämässäsi.

Lisätiedot

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Tuula ja Esko Kuusela

Sivumäärä

143

3 arviota tuotteelle Keidashetki Jeesuksen seurassa

  1. A. L

    Erittäin hyvä kirja, löysin Armollisen Jeesuksen elämääni tämän kirja avulla. Kiitos kirjoittajille.

  2. Veikko

    Hyvä ja helppo lukea. Armoa ilman omaa tekoa. Kannattaa ostaa..

  3. Pirkko

    Iäkkään kummitätini palaute kirjasta oli, että tämä kirja pitäisi jakaa joka kotiin. Olen samaa mieltä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *