LOPPUUNMYYTY: Jumalan valtakunnan voima

Sivumäärä 216

Sillä Jumalan valtakunta ei ole sanoissa, vaan voimassa (1. Kor. 4:20).

Raamattu tekee selväksi, että Jumalan valtakunnan sanoma on enemmän kuin kauniita sanoja ja hyvin rakennettuja saarnoja. Jumalan valtakunnan ilmapiirissä tapahtuu läpimurtoja, sairaudet paranevat ja demonit pakenevat. Opetus Jumalan voimasta sekä ihmisten kertomat todistukset Jumalan tekemästä työstä eri puolilla maailmaa kasvattavat uskoa ja nälkää saada kokea samaa.

Kun luet kirjan, opit

– miksi ihmeet ovat niin tärkeä osa raamatullisen evankeliumin julistusta

– kuinka löydät Kristuksen antaman identiteetin ja auktoriteetin

– mitä tarkoittaa kulkea profeetallisessa voimassa

– Raamatun perusteet manifestaatioille ja yliluonnollisille ilmiöille

– erottamaan Jumalan äänen valheita puhuvista hengistä.

”Ota vastaan kirjan välittämä Jumalan voima.”

— Joshua Mills, puhuja, muusikko ja bestseller-kirjailija

”Tämä kirja nostaa sinut uudelle Jumalan valtakunnan voiman tasolle!”

— Hank Yonce, vanhempi pastori, Vivid Life Church -seurakunta, Florida, USA

”Tämä kirja antaa raamatulliset vastaukset moniin kysymyksiä herättäneisiin aiheisiin.”

— Raquel Appa Falcão, lääkäri, Richmond, Virginia, USA

 

Hermes Falcão Jr. on Revival Explosion Ministries -järjestön perustaja. Hänen julistustaan ja opetustaan vahvistavat parantumiset ja ihmeet. Hän on Taivas TV7:llä esitettävän Herätyksen läpimurto -televisio-ohjelman isäntä. Ohjelmaa on esitetty yhteensä 186 maassa. Hän johtaa Revival Explosion School of Ministry -koulutusohjelmaa ja on johtava pastori Faith Connection -paikallisseurakunnassa Richmondissa Virginiassa.

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ISBN: 978-952-5865-52-3.

Kuvaus

Sisällys:

Esipuhe: Joshua Mills
Johdanto
1. Miksi ihmeitä?
2. Sozo-pelastus: evankeliumin täysi paketti
3. Parantumisen liitto
4. Identiteetti Kristuksessa on portti yliluonnolliseen
5. Isän tahto
6. Aito profeetallinen voima
7. Vierailu taivaaseen
8. Riivaajien ulosajaminen
9. Suurempia tekoja ja luovia ihmeitä
10. Usko, voitelu ja kirkkaus
11. Ateistista evankelistaksi
Päätössanat

Ote kirjasta:

Haluaisin osoittaa sinulle joitakin raamatullisia perusteita Jumalan kirkkauden kohtaamisille ja hänen kirkkautensa vuodattamiselle meidän kaltaistemme ihmisten ylle. On tärkeää, että saamme raamatullisen perustan uskomillemme asioille, jotta mikään mahtipontinen vastaväite ei saa meitä järkkymään. Siten voimme selittää, miksi uskomme niin kuin uskomme, myös Raamatun avulla eikä pelkästään kokemuksiimme perustuen. Jos joitain näitä raamatullisia tapahtumia sattuisi nykyään ja näitä väitteitä raportoitaisiin tänä päivänä, nämä seurakunnat kutsuisivat kaikkia niihin osallisia ihmisiä harhaoppisiksi — samalla tavalla kuin he arvostelevat niitä, jotka uskovat yliluonnolliseen.

Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla (1. Moos. 2:21).

Luodakseen Eevan Aadamista Herra vaivutti tämän syvään uneen.

Ja kolmantena päivänä, kun aamu oli tullut, alkoi jylistä ja salamoida, ja paksu pilvi laskeutui vuoren ylle, ja kuului ylen kova pasunan ääni, niin että koko kansa, joka oli leirissä, vapisi pelosta (2. Moos. 19:16).

Ihmiset vapisivat, kun Jumalan läsnäolo ilmestyi konkreettisessa muodossa.

Kolmantenakymmenentenä vuotena, neljännessä kuussa, kuukauden viidentenä päivänä, kun minä olin pakkosiirtolaisten joukossa Kebar-joen varrella, aukenivat taivaat, ja minä näin Jumalan näkyjä (Hes. 1:1).

Profeetta Hesekiel näki taivaiden avautuvan ja sai näkyjä Jumalalta. Jos Hesekiel kertoisi tämän nykyään, jotkut seurakunnat heittäisivät hänet ulos ja sanoisivat häntä hulluksi harhaoppiseksi! Joillakin ihmisillä on suuria ongelmia näkyjen kanssa, mutta Raamatussa ei sanota niiden lakanneen meidän päivinämme.

Kuin kaari, joka on pilvessä sadepäivänä, niin oli näöltään sitä ympäröivä hohde. Senkaltainen oli katsoa Herran kirkkauden hahmo. Ja kun minä sen näin, lankesin minä kasvoilleni. Ja minä kuulin äänen, kun joku puhui (Hes. 1:28).

Jälleen Hesekiel puhuu näystä, mutta nyt hän sanoo, että nähdessään Herran kirkkauden hahmon hän lakesi kasvoilleen. Arvelenpa, että häneltä puuttui itsehillintää tuossa raamatunkohdassa, vai mitä?

Minun sydämeni on murtunut rinnassani, kaikki luuni raukeavat. Minä olen kuin juopunut mies, kuin sankari, jonka viini on voittanut, Herran edessä ja hänen pyhien sanojensa edessä (Jer. 23:9).

Profeetta Jeremia sanoi olevansa kuin juopunut mies Herran ja hänen pyhien sanojensa edessä. Hän puhuu jopa luidensa raukeamisesta. Sellaista käytöstä pidettäisiin nykyään hysteerisenä tunnekuohuna. Jeremiaa nuhdeltaisiin itsehillinnän puutteesta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LOPPUUNMYYTY: Jumalan valtakunnan voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *