Ale!

Jumalan kutsu + Herra olkoon kanssasi

Tuula Ekbom

25,00 

Kaksi kirjaa TV7  20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi yhteishintaan 25 euroa!

Tuula Ekbom

  • Herra olkoon kanssasi
  • Jumalan kutsu – ihmeitä ilman määrää

Molempien kirjojen mukana tulee Ilpoistenpiirissä siunattu rukousliina.

Kuvaus

Herra olkoon kanssasi

Kesällä 2019 edesmennyt Tuula Ekbom oli raamatunopettaja, jonka näkynä oli julistaa Pyhän Hengen todellisuutta ja armolahjojen käyttöä.
Tuula Ekbom antoi koko elämänsä ja kaiken aikansa Herralle Jeesukselle. Hän kiersi vuosikymmenten aikana puhumassa ja opettamassa sadoissa tilaisuuksissa.
Tuula ehti käynnistää toisen kirjahankkeensa yhdessä Soile Inkarin kansssa. Se käsittäisi Tuulan opetuspuheita ja julistusta, joita oli tallella C-kaseteilla eri vuosilta ja eri tilaisuuksista.
Soile Inkari on toimittanut loppuun tämän kirjan. Mukana on myös Tuulan eri tilaisuuksissa Herralta saamat tiedonsanat. Ne ovat elävää Jumalan sanaa ja toimivat tänäkin päivänä. Tuulan ja Soilen toive on, että omistat ne ja otat ne vastaan itsellesi. Kiitä Herraa, kun saat Häneltä avun tilanteeseesi. Mukana on runsaasti kiitosaiheita Jumalan kunniaksi.
Kirjan mukana tulee Ilpoistenpiirissä siunattu rukousliina.

 

Jumalan kutsu – Ihmeitä ilman määrää

Kirja on vahva todistus siitä, mitä kuuliaisuus ja usko saavat aikaan. Tuula Ekbom on antanut koko elämänsä ja aikansa Herralle Jeesukselle, jotta Jumalan hyvä tahto on voinut toteutua monien ihmisten kohdalla.
Turun Ilpoisten kaupunginosassa kokoontui Tuulan johdolla raamattupiiri 30 vuotta sitten. Kun Pyhä Henki alkoi parantaa ihmisiä, piiri kasvoi. Ilpoisten seurakuntasalin jäätyä pieneksi, Martin seurakunnan kirkkoherra kutsui heidät Martinkirkkoon. Tähän mennessä Jumala on siunannut kymmeniä tuhansia ihmisiä Ilpoistenpiirin toiminnan kautta.
”Olemme saaneet nähdä Jumalan tekoja ja antaa ylistyksen yksin Hänelle. Me emme ketään paranna, vaan Jumala ja Hänen rakkautensa on se, joka parantaa”, sanoo Tuula Ekbom.

Kirjan mukana tulee Ilpoistenpiirissä siunattu rukousliina.

Tuula Ekbom on raamatunopettaja, jonka näkynä on julistaa Pyhän Hengen todellisuutta ja armolahjojen käyttöä. Ilpoistenpiirin opetus- ja rukousohjelmia voi katsoa TV7:n ohjelma-arkistosta.

Lisätiedot

Kansityyppi

kovakantinen

Kirjoittaja

Tuula Ekbom

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jumalan kutsu + Herra olkoon kanssasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *