Jumalan hoitokeinot hylkäämiseen

Derek Prince
(2 tuotearviota)

8,00 

Derek Prince toteaa kirjassaan Jumalan hoitokeinot hylkäämiseen, miten hylkääminen on perimmäinen syy moniin ongelmiin. Se voi aiheuttaa esimerkiksi päihderiippuvuutta, vaikeuksia ihmissuhteissa, kapinointia ja masennusta. Hylätyksi tuleminen on hyvin tavallinen kokemus, mutta se voi jättää jälkeensä pysyviä hengellistä haavoja. Miljoonat ihmiset yhteiskunnassamme ovat kokeneet hylkäämisen.

Jumala on kuitenkin valmistanut sinulle parantumisen, jotta voit eheytyä hylkäämisestä, ottaa vastaan Hänen hyväksymisensä ja elää yhteydessä koko Jumalan perheen kanssa. Ota selvää, miten saat käyttöön ”Jumalan hoitokeinot hylkäämiseen”, niin että voit jättää hylkäämisen vaikutukset lopullisesti taaksesi.

Copyright 1993 DPM International
Käännös: Maarit Remes
Kielentarkistus: Heli Tennilä / TV7 Kustannus
1. painos: Joulukuu 2017 – 1000 kpl

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ISBN: 978-82-92373-71-2.

Kuvaus

Hylätyksi tuleminen on hyvin tavallinen kokemus, mutta se voi jättää jälkeensä pysyviä hengellistä haavoja. Derek Prince opettaa, miten hylkääminen on perimmäinen syy moniin ongelmiin. Se voi aiheuttaa esimerkiksi päihderiippuvuutta, vaikeuksia ihmissuhteissa, kapinointia ja masennusta. Miljoonat ihmiset yhteiskunnassamme ovat kokeneet hylkäämisen

• avioeron
• ei-toivotun raskauden
• köyhyyden
• koulussa epäonnistumisen
• lapsuuden hyväksikäytön
• työpaikan menetyksen
• rakkauden puutteen
• yksinjäämisen
• julkisen nöyryytyksen
• kannustuksen puutteen takia.

Jumala on valmistanut sinulle parantumisen, jotta voit eheytyä hylkäämisestä, ottaa vastaan Hänen hyväksymisensä ja elää yhteydessä koko Jumalan perheen kanssa. Ota selvää, miten saat käyttöön ”Jumalan hoitokeinot hylkäämiseen”, niin että voit jättää hylkäämisen vaikutukset lopullisesti taaksesi.

DEREK PRINCE (1915-2003) on eräs viime vuosien kansainvälisesti tunnetuimmista ja arvostetuimmista Raamatun opettajista. Hänen elämänsä kantava pyrkimys on ollut sytyttää uskovissa jano läheiseen suhteeseen Jumalan kanssa. Derek Prince on kirjoittanut yli 50 kirjaa ja tehnyt yli 150 opetusvideota. Hänen Derek Prince Legacy Radio-ohjelmiaan kuunnellaan edelleen ympäri maailman.

Lisätiedot

Sivumäärä

88

Kirjoittaja

Derek Prince

Koko

S

Kansityyppi

pehmeäkantinen

2 arviota tuotteelle Jumalan hoitokeinot hylkäämiseen

  1. Lukemastaan ilahtunut

    Iso hoitava lääke pienessä kirjasessa. Vaikka kaikki oli kunnossa, ei siltikään ollut. Tämä on ensimmäinen kaikista lukemistani kirjoista, joka todella avasi
    sen mikä oli vialla ja tämän kirjan rukouksen myötä omalla kohdalla Jumala alkoi heti hoitaa sielun haavoja. Suosittelen lämpimästi.

  2. Pelkoa ei rakkaudessa ole

    Loistava yhteenveto vapahtajamme rakkaudsta. Usko ainoastaan niin sinä pelastut on sana, joka kuvaa tuota lupausta, minkä olemme ristin kuoleman kautta saavuttaneet. Hän otti päällensä kaikki hylkäämisemme ja surumme. Jeesukselle käänsivät selkänsä kaikki, jopa Jumala. Tämä kaikki tuli tapahtuman, jotta me voimme vapautua kokemaan suoran yhteyden Jumalaan ja luottamuksen, siihen että Jumala ei koskaan hylkää meitä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *