Jesus Culture, loppuunmyyty

Banning Liebscher

(suomenkielinen kirja)
Jesus Culture on nuorisoliike, joka sytyttää seuraavan sukupolven herätyksen roihuun. Liikkeen ytimessä on Jeesus itse.

Miltä se näyttäisi, jos kokonainen sukupolvi lähtisi liikkeelle Jumalan rakkauden eteenpäin ajamana? Uusi sukupolvi nuoria ja vanhoja kristittyjä muuttaa maailmaa antamalla Jumalan kirkkauden rohkeasti loistaa lävitseen siellä missä he ovat.

Kirja rohkaisee kunnioittamaan niitä, jotka ovat vaeltaneet kristittyinä ennen meitä. Voimme rakentaa sen päälle, minkä he jo aloittivat. Saamme rukouselämäämme uutta voimaa, kun alamme käsittää, että Jumala todella haluaa ilmestyä keskellämme. Kirja on täynnä rohkaisevia esimerkkejä siitä, miten Jumala toimii tänään.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

 

24€

Tuotetunnus (SKU): KIR2016140BAL Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: 9789525865400.

Kuvaus

Jesus Culture on nuorisoliike, joka sytyttää seuraavan sukupolven herätyksen roihuun.

Tämä kirja rohkaisee liittymään uuteen herätyksen sytyttäjien joukkoon, joka unelmoi siitä, mitä tapahtuu, kun Jumalan voima ja rakkaus saa koskettaa yhteiskuntaa. Jesus Culture -liikkeen ytimessä on Jeesus itse. Meidät on kutsuttu elämään niin, että esikuvamme on Jeesus. Siinä ei ole kysymys kristillisestä vastakulttuurista, vaan jostakin paljon enemmästä. Kun uskaltaudut ottamaan uskon askelia Jeesuksen kanssa, saatat nähdä, kuinka sairaat paranevat, vangitut pääsevät kahleistaan ja murtuneet heräävät uuteen toivoon. Sinut on kutsuttu muuttamaan maailmaa siellä missä kuljet ja vaikutat!

Kirja rohkaisee kunnioittamaan niitä, jotka ovat vaeltaneet kristittyinä ennen meitä. Voimme rakentaa sen päälle, minkä he jo aloittivat ja oppia jopa heidän virheistään. Saamme rukouselämäämme uutta voimaa, kun alamme käsittää, että Jumala todella haluaa ilmestyä keskellämme. Kirja on täynnä rohkaisevia esimerkkejä siitä, miten Jumala toimii eilen, tänään ja huomenna. Sinä voit liittyä Jumalan liikehdintään mukaan. Tilastojen mukaan elämme juuri nyt maailmanhistorian suurimman herätyksen aaltoa!

Banning Liebscher johtaa Jesus Culture -nuorisoliikettä yhdessä vaimonsa SeaJayn kanssa. He ovat omistautuneet seuraavan sukupolven varustamiseen ja uskovat, että se on kutsuttu muovaamaan aikansa kulttuuria ja jopa kansakuntia Kristuksen rakkaudella. Liebscherit johtavat myös Jesus Culture Sacramento -seurakuntaa, joka sijaitsee Yhdysvalloissa Kaliforniassa.

 

Lisätiedot

Kirjoittaja

Banning Liebscher

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Sivumäärä

199

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jesus Culture, loppuunmyyty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *