Jeesukseen luotto -kortti

23,50 

Tilaamaalla Jeesukseen luotto -kortteja ja jakamalla niitä edelleen henkilöille, jotka haluavat tukea Taivas TV7:n työtä, autat levittämään evankeliumia.

Lue lisää Jeesukseen luotto -kortista

Jeesukseen luotto -kortit ovat 100 kappaleen paketeissa.

Kuvaus

Ilman limiittiä – vain taivas on rajana

Jeesukseen luotto -kortti on sinulle, joka haluat auttaa levittämään sanomaa Jeesuksesta. Jos et ole löytänyt sopivaa tapaa tukea Jeesuksen työtä, voi tämä olla tilaisuutesi. Tilaamalla Jeesukseen luotto -kortteja ja jakamalla niitä edelleen henkilöille, jotka myös haluavat lahjoittaa Jeesuksen työhön, moninkertaistuu lahjasi Herralle. Se auttaa meitä yhdessä levittämään evankeliumia, niin kuin Herramme Jeesus Kristus tahtoo.

Taivas TV7 kertoo Jeesuksesta

Jeesukseen luotto -kortti levittää tietoa myös Taivas TV7 -kanavasta niille, joille se ei ole vielä tuttu. Näin hekin kuulevat Jeesuksesta ja voivat seurata kristillisiä ohjelmia, joita TV7 lähettää läpi vuorokauden. TV7:n nettiarkistosta voit milloin tahansa katsoa ohjelmia, joita et ole ehtinyt seuraamaan ruudun äärelle.

Kaikille, jotka haluavat levittää evankeliumia

Jeesukseen luotto -kortit ovat 100 kappaleen paketeissa. Paketin hinta on 23,50 euroa (sis alv) + toim.kulut. Voit jakaa kortteja kenelle tahansa, joka haluaa lahjoittaa Jeesuksen työhön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jeesukseen luotto -kortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *