Herätys Hebridien saarilla

Mauri Vilponen

10,00 

Hebridien herätys-kirjanäyte:
Tutkiessani Hebridien herätystä 1949-52, nousi mieleeni voimakas ajatus: ”Voiko Suomea pelastaa mikään muu, kuin Hebridien herätyksen kaltainen syvä synnintunnon herätys, joka alkaen meistä  kristityistä koskettaa koko kansaa?”
Tämän herätyksen kaltaista Hengen liikehdintään eivät mitkään kokoontumisrajoutukset, pandemiat tai koronat pysty estämään.

Kustantaja: Kirjoittajan omakustanne
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 60

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: 9789529441778.

Kuvaus

Duncan Campbell, mitä on herätys?

”Herätyksestä puhuttaessa en ajattele korkeapaineista evankeliointia, ristiretkiä tai erityisiä evankeliointiponnisteluja, joita ihmiset järjestävät. Herätys on kaukana korkeimman tason evankelioinnista. Herätys on Jumalan liikehdintää, missä koko yhteisöön tulee yhtäkkiä Jumala-tietoisuus, ennen kuin kukaan sanoo sanaakaan Jumalasta.”

”Pidän Hebridien herätystä todellisena herätyksenä. Sitä ei kukaan organisoinut, siihen ei kutsuttu ketään, sitä ei saarnattu eikä osattu edes odottaa. Yhtäkkiä koko yhteisö oli Jumalan pelossa huutaen Jumalan armoa. Lähes kaikki tunsivat sen, mutta ei kukaan tiennyt, mistä se tuli. Pahimmat syntiset, juopot, prostituoidut, rikolliset, ateistit, Jumalan vihaajat ja kaikenlaiset sosiaaliset hylkiöt huusivat Jumalaa pelastamaan heidät.”

”Herätys on Jumalan kansaa varten. Sieluja pelastuu tuhansittain, kun meidän janoamme tyydytetään, kun virrat vuodatetaan kuivan maan päälle.”

Lisätiedot

Kirjoittaja

Mauri Vilponen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herätys Hebridien saarilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *