LOPPUUNMYYTY: Henki, sielu ja ruumis

Tuotetunnus (SKU): KIR2012121ANW Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: 9789525865202.

Kuvaus

PAINOS ON LOPPUNUT!

 

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, mikä muuttui, kun synnyit uudesti? Katsoessasi peiliin näet saman hahmon — ruumis ei ole siis muuttunut. Huomaat, että käyttäydyt samalla tavoin ja annat periksi samoille kiusauksille kuin ennenkin. Toimintasikaan ei ole siis muuttunut. Niinpä saatat ihmetellä: Muuttuiko oikeastaan mikään?

On tärkeää löytää oikea vastaus yllä olevaan kysymykseen, jotta voit ottaa vastaan Jumalalta. Jos et ymmärrä tätä perustotuutta, voit jatkaa epäileviä kysymyksiä loputtomiin: ”Miten Jumala voi rakastaa tällaista kuin minä?” tai ”Kuinka voisinkaan kuvitella saavani jotain Herralta? Enhän ansaitse mitään, en ole kyllin hyvä!”

Henki, sielu ja ruumis auttaa pääsemään eroon yllä olevista ja muista epäuskontäyteisistä kysymyksistä, jotka tuhoavat uskon. Jos et pysty ottamaan vastaan Jumalalta, kirja on välttämätöntä luettavaa juuri sinulle!

Andrew Wommack on opettanut evankeliumin totuutta yli neljäkymmentä vuotta ympäri maailmaa. Hänellä on syvä ymmärrys Jumalan Sanasta ja hän opettaa selkeästi ja yksinkertaisesti, korostaen Jumalan ehdotonta rakkautta sekä armon ja uskon tasapainoa. Wommackin tv-ohjelma Evankeliumin äärellä on nähtävissä TV7-kanavalla.

Lisätiedot

Kansityyppi

nidottu, pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Andrew Wommack

Kieli

suomi

Vuosi

2012

Sivumäärä

145

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LOPPUUNMYYTY: Henki, sielu ja ruumis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *