Ale!

Hannu Virta -paketti

50,00 

Hannu Virran kolme kirjaa tarjoushintaan vain tammikuun ajan!

Paketti sisältää seuraavat kirjat:

  • Taistelu sydämestä
  • Elian Hengessä
  • Profeetallinen palvelutehtävä

Tarjoushinta voimassa 31.1.2022 asti.

Kuvaus

Taistelu sydämestä

”Toisin kuin maallinen sota, hengellinen sodankäynti ei ole näyttävää ja kovaäänistä vaan hiljaista ja huomaamatonta – – ihmissydän on se taistelutanner, jonka omistusoikeudesta valo ja pimeys käyvät jatkuvaa kamppailua. Meidän on päivittäin tehtävä valintoja kohdatessamme kiusauksia toimia vastoin Jumalan tahtoa. Joudumme taistelemaan sisimmästämme kumpuavaa epäuskoa, itsekkyyttä ja ylpeyttä vastaan.
Jokainen meistä tulee myös kohtaamaan erilaisia vastoinkäymisiä, joiden välityksellä uskomme todellisuus punnitaan. Hengellisen voiton avaimet löytyvät sydämen asenteista.”

Hannu Virran esikoisteos kertoo näistä Jumalan mielen mukaisista asenteista. Niiden omaksumista voi harjoitella ja taistelutilanteissa oikein valitseminen on välttämätöntä, jos haluamme elää onnistuneen elämän ja kokea Kristuksen seurakuntana aidon hengellisen herätyksen. Elämänmakuinen kirja sisältää Virran omia kokemuksia ja todistuksia hengellisestä sodankäynnistä sekä siitä, kuinka hengellisiä voittoja saadaan Jumalan avulla ja johdatuksessa.

Elian Hengessä

Pyhän Hengen vaikuttama profeetallisuus ilmeni poikkeuksellisena voimana profeetta Elisan ja Johannes Kastajan työssä ja huipentui Jeesuksen toiminnassa. Jeesus jätti profeetallisen palvelutehtävänsä seurakunnalle. Jokainen Jeesuksen seuraaja on myös profeetallinen kristitty, ja Pyhän Hengen tavoitteena hänen kauttaan on sielujen pelastus.

Profeetallinen palvelutehtävä

Apostoli Paavalin mukaan kaikki uskovat voivat profetoida (1. Kor. 14:31).

”Kun aikoinaan harkitsin, voisiko minusta tulla uskova, päätin yrittää tehdä sen kaikki tai ei mitään -periaatteella. Halusin kokea kaiken, mitä Jumalalla on ihmistä varten varattuna”, Hannu Virta sanoo. ”Halusin kokea käytännössä, että Raamattu on totta. Halusin kohdata henkilökohtaisesti Jumalan, joka kommunikoi ihmisen kanssa. Jumalan, jonka yliluonnollinen voima vaikuttaa konkreettisia asioita. Mikään muu ei olisi pystynyt tekemään minusta uskovaa.”

Itsenäisenä jatkona ”Elian Hengessä” -teokselle Virta käsittelee nyt profeetallisuutta käytännössä. Miten Jumala puhuu ja profeetallinen puhe ilmenee? Miten karsia sielullinen aines ja arvioida profetiaa? Mikä on profeetallisen voiman tarkoitus sairauden, kuoleman, demonien tai luonnonlakien edessä? Mitkä tekijät estävät tai heikentävät profeetallista voimaa? Tämä kirja on Virran kolmiosaisen opetussarjan päätösosa.

Hannu Virran kutsumus on palvella ihmisiä yli seurakuntarajojen opettamalla heitä niin, että jokainen voisi löytää itselleen Jumalan varaaman paikan ja tehtävän. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri (MTh) ja opiskellut myös klassista kreikkaa sekä historiaa. Hannu Virta toimii kansainvälisen evankelistan Ester Aili Heinosen töyhteydessä yhteiskristillisessä Carro de fuego -järjestössä (www.cdf.fi).