Erityisherkkä kristitty

Carol A. Brown

Erityisherkkyys on luontainen ominaisuus eikä sairaus. Erityisherkkä reagoi voimakkaammin kuin muut. Carol A. Brown tarttuu tähän ajankohtaiseen teemaan kristityn näkökulmasta. Brownin mukaan erityisherkkyys on Jumalan lahja. Kirja auttaa erityisherkkiä ja heidän läheisiään ymmärtämään paremmin tätä lahjaa.

Neurologinen, hengellinen ja tunne-elämää koskeva herkkyys tuottaa ihmiselle itselleen usein kipua. Samaan aikaan kun se mahdollistaa syvän yhteyden Jumalaan ja toisiin ihmisiin, se saa kyyristymään kivusta kaiken sen tuskan edessä, joka meitä ympäröi.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Originally published in English by Destiny Image

 

26 €

Kuvaus

Erityisherkkyys on luontainen ominaisuus eikä sairaus. Erityisherkkä reagoi voimakkaammin kuin muut. Carol A. Brown tarttuu tähän ajankohtaiseen teemaan kristityn näkökulmasta. Brownin mukaan erityisherkkyys on Jumalan lahja. Kirja auttaa erityisherkkiä ja heidän läheisiään ymmärtämään paremmin tätä lahjaa. Neurologinen, hengellinen ja tunne-elämää koskeva herkkyys tuottaa ihmiselle itselleen usein kipua. Samaan aikaan kun se mahdollistaa syvän yhteyden Jumalaan ja toisiin ihmisiin, se saa kyyristymään kivusta kaiken sen tuskan edessä, joka meitä ympäröi.

Erityisherkän ihmisen hermojärjestelmä on erilainen kuin muilla. Jumala on suunnitellut toiset herkiksi, jotta he voisivat tehdä työtä yhdessä Jeesuksen kanssa. Heidän joukossaan on henkilöitä, joilla on kyky saattaa ihmisiä sovintoon Jumalan ja itsensä kanssa sekä korjata rikkoutuneita ihmissuhteita. Tähän tarvitaan eläytyvää taakankantamista. Taakankantamisen dynamiikka toimii kaikissa ihmissuhteissa. Brown keskittyy kirjassaan avioparin keskinäiseen suhteeseen sekä vanhemman ja lapsen suhteeseen.

Kirjan ihmissuhde-esimerkit ovat tosielämästä. Carol A. Brown on kouluttaja, kansainvälisten opiskelijoiden neuvoja, opinto-ohjaaja ja esirukoilija. Hän kokee myös aina olleensa taakankantaja. Hän on toiminut kauan kristilliseen sielunhoitotyöhön keskittyvän Elijah Housen kouluttajana yhdessä miehensä Davidin kanssa. Hänellä todettiin MS-tauti vuonna 1995, jonka jälkeen hän on keskittynyt kirjoittamiseen.

Lisätiedot

Kansityyppi

nidottu, pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Carol A. Brown

Kieli

suomi

Vuosi

2015

Sivumäärä

267