Enkelitkin nauravat – loppuunmyyty

Lea Kranz

Lea Kranz on rakastettu kirjailija, runoilija, taidemaalari ja evankelista. Enkelitkin nauravat -kirjassa pakinoiden aiheet nousevat arjen hauskoista sattumuksista. Kaikesta välittyy lukijalle elämänkokemuksen tuoma viisaus, hersyvä huumori sekä rakkaus Jumalaa ja Hänen Sanaansa kohtaan.

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Huumorintaju on Jumalan lahja. Ilman sitä elämä olisi aika raskasta. Huumori on kuin auton jouset, jotka pehmentävät matkaamme niin, ettei jokainen tien kuoppa tai kiven murikka tunnu. Nauru rentouttaa ja vähentää stressiä. Tutkimuskin tietää, että kahden minuutin nauru vastaa noin 45 minuutin tehokasta rentoutusta. Lisäksi nauru riisuu aseista. Se vie toisinaan totuuden helpommin perille kuin vakavamielinen saarna. Tämä on hyvä muistaa, kun julistamme evankeliumin ilosanomaa.

Lea Kranz on rakastettu kirjailija, runoilija, taidemaalari ja evankelista. Hänen pakinoidensa aiheet nousevat arjen hauskoista sattumuksista. Niistä välittyy lukijalle elämänkokemuksen tuoma viisaus, hersyvä huumori sekä rakkaus Jumalaa ja Hänen Sanaansa kohtaan.

Kirjassa on 247 sivua ja se sisältää 104 piirroskuvaa

Lisätiedot

Kansityyppi

kovakantinen, sidottu

Kirjoittaja

Lea Kranz

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkelitkin nauravat – loppuunmyyty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *