Elämä Kuninkaan perheessä

24,00 

Näetkö itsesi kerjäläisenä, joka joutuu taistelemaan kaikesta vai Kuninkaan lapsena, jolla on jo kaikki taivaan resurssit käytössään?

Kris Vallotton ja Bill Johnson vievät kirjassaan löytöretkelle todelliseen identiteettiisi, johon Jeesus on sinut lunastanut ristillä. Sinulla on paikka Isäsi Valtakunnassa, oikeus toimia Hänen auktoriteetissaan, elää kunnioituksessa ja nöyryydessä – myös itseäsi kunnioittaen – ja rakastaa ihmisiä Hänen rakkaudellaan. Astu sisään kuninkaiden Kuninkaan – Isäsi – linnaan ja löydä oikea asemasi Hänen lapsenaan!

Tuotetunnus (SKU): KIR2011118KRV Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ISBN: 9789525865134.

Kuvaus

Näetkö itsesi kerjäläisenä, joka joutuu taistelemaan kaikesta vai Kuninkaan lapsena, jolla on jo kaikki taivaan resurssit käytössään? Kris Vallotton ja Bill Johnson vievät kirjassaan löytöretkelle todelliseen identiteettiisi, johon Jeesus on sinut lunastanut ristillä. Sinulla on paikka Isäsi Valtakunnassa, oikeus toimia Hänen auktoriteetissaan, elää kunnioituksessa ja nöyryydessä – myös itseäsi kunnioittaen – ja rakastaa ihmisiä Hänen rakkaudellaan. Astu sisään kuninkaiden Kuninkaan – Isäsi – linnaan ja löydä oikea asemasi Hänen lapsenaan!

 

Lisätiedot

Kansityyppi

nidottu, pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Bill Johnson, Kris Vallotton

Kieli

suomi

Vuosi

2011

Sivumäärä

240