Elämä Jumalan kirkkaudessa, loppuunmyyty

Rodney Howard-Browne

Elämä Jumalan kirkkaudessa -kirja on käytännön käsikirja hengelliseen sodankäyntiin Jumalan sanan mukaisesti. Rodney Howard-Browne opettaa kuinka Raamattu on meidän oppaamme voittoon, rauhaan ja iloon elämämme jokaisella osa-alueella.

Englanninkielinen alkuteos: This Present Glory by Rodney Howard-Browne, 2014
Alkuperäinen kustantaja: Revival Ministires International
Kustantaja: River Publishing Finland Oy

 

22 €, ale 5 €

Kuvaus

Elämä Jumalan kirkkaudessa -kirja on käytännön käsikirja hengelliseen sodankäyntiin Jumalan sanan mukaisesti. Raamattu on meidän oppaamme voittoon, rauhaan ja iloon elämämme jokaisella osa-alueella.

Seurakunta on antanut liikaa kunniaa pimeydelle ja vihollisen voimille, Jumalan työn ja voiman sijaan. Moderni kristillinen teologia on usein keskittynyt fiktioon eikä Jumalan Sanaan.

Kristittynä uskosi tulisi rakentua Jumalan Sanan perustalle, sillä muussa tapauksessa ylistys -ja rukouselämäsi keskittyy ympärillä olevaan pimeyteen ja pelkoon ennemmin kuin kirkkauteen ja Herran voimaan. Jumalan kirkkauden suuruuden ja vihollisen voimattomuuden ymmärtäminen elämässäsi on avain siihen elämään, jota Jumala on sinut kutsunut elämään – elämään voitossa, eikä tappiossa. Meidän täytyy tietää, että se mitä uskomme, on raamatullista eikä vain pelkkää taikauskoa. Tässä kirjassa vertailen Jumalan Sanaa joihinkin nykyään vallalla oleviin uskomuksiin hengellisestä sodankäynnistä löytääkseni, mikä on faktaa ja mikä fiktioita.

Kannustan sinua avamaan sydämesi ja lukemaan tämän kirjan rukoillen ja pitäen henkesi avoimena ottamaan vastaan opetusta. Anna Jumalan Sanan loistaa Hänen valoaan pimeyteen ja tuoda muutos elämääsi ja tulevaisuudennäkymiisi Hänen kunniakseen.

Lisätiedot

Kieli

suomi

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Rodney Howard-Browne

Sivumäärä

248

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämä Jumalan kirkkaudessa, loppuunmyyty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *