CD | Minä olen Herra sinun parantajasi

12,90 

Minä olen Herra sinun parantajasi -kirja nyt saatavana kuunneltavassa mp3-muodossa. Cd on ”Minä olen Herra sinun parantajasi” -kirja Jarno Piipposen lukemana. Se ei sisällä musiikkia.

Huom! Varmista että soittimessasi on merkintä, että se toistaa mp3-tiedostoa. Muuten et pysty kuuntelemaan sitä.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mitä Raamattu opettaa parantumisesta?
Jarno Piipponen on tutkinut parantumista Raamatusta vuosien ajan ja nähnyt käytännössä kuinka Jumala toimii parantaen sairaita. Lukuisat todistukset, joista monia saat lukea tämän kirjan sivuilta, vahvistavat Jumalan yhä toimivan ja todella olevan meidän parantajamme.

Tämän kirjan on tarkoitus olla kuin kaksiteräinen miekka. Se synnyttää sinussa uskon ja luottamuksen vastaanottaa itsellesi parantuminen Jumalalta. Samalla kirja varustaa jokaisen Jeesuksen seuraajan palvelemaan parantumisen alueella Jeesuksen väkevässä nimessä.

”Jokainen rukous sairaan puolesta vie kohti parantumista ja lopullista läpimurtoa. Rukoile aina luoksesi tulevan ihmisen puolesta niin kuin kaikki edelliset olisivat parantuneet.” – Jarno Piipponen

Jarno Piipponen on kolmen pojan isä, aviomies ja pastori Loimaan Elävät Virrat -seurakunnassa. Palvellessaan seurakunnan lisäksi myös televisiossa ja radiossa sekä lähetysmatkoillaan Brasiliassa ja Intiassa Jarno on nähnyt Jumalan Sanan tulevan todeksi sitä seuraavin ihmein ja merkein. Hänen sydämensä palo on nähdä Jumalan valtakunnan ilmestyvän yhä väkevämmin kristittyjen elämässä ja heidän kauttaan.

Kustantaja: Fire Eagle Kustannus