LOPPUUNMYYTY: Aito kosher-Jeesus

Michael L. Brown

LOPPUUNMYYTY

Hän on vaikutusvaltaisin koskaan elänyt juutalainen.
Hän on myös kiistanalaisin koskaan elänyt juutalainen.

Kirja on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa sukeltaa Raamatun teksteihin pintaa syvemmälle. Se on myös niille, jotka haluavat ymmärtää kristittyjen ja juutalaisten välisiä suhteita.

Tuotetunnus (SKU): KIR2017146MBR Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ISBN: 978-952-5865-46-2.

Kuvaus

Aito kosher Jeesus
Jeesus – Jeshua

Hän on vaikutusvaltaisin koskaan elänyt juutalainen.
Hän on myös kiistanalaisin koskaan elänyt juutalainen.

Evankeliumi on juutalainen ja nousee juutalaisesta perinteestä. Jeesuksen sanoma ja uhrikuolema on syvällisimmin ymmärrettävissä tästä kontekstista käsin. Kirja on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa sukeltaa Raamatun teksteihin pintaa syvemmälle. Se on myös niille, jotka haluavat ymmärtää kristittyjen ja juutalaisten välisiä suhteita.

Kirja on kiinnostavaa luettavaa sekä juutalaiselle että kristitylle yleisölle. Brown on tunnettu väittelyistään ortodoksijuutalaisten heimoveljiensä kanssa. Hän viittaa tiuhaan rabbinistiseen kirjallisuuteen, ammentaa Raamatun alkukielistä ja Jeesus-tutkimuksen tärkeimmistä lähteistä. Brownin oppineisuus ja asiantuntemus yhdistyvät virkistävällä tavalla hänen omaan vakaumukseensa sekä evankeliumin kirkkaaseen sanomaan.

Michael L. Brownilla on tohtorin tutkinto Lähi-idän kielistä ja kirjallisuudesta New Yorkin yliopistosta. Hän on kansainvälisesti tunnustettu messiaaninen juutalainen tutkija. Hän johtaa perustamaansa FIRE School of Ministry -palvelutyötä, isännöi Line of Fire -radio-ohjelmaa ja on kirjoittanut yli 20 kirjaa. Hän on myös julkaissut artikkeleita useissa tieteellisissä julkaisuissa sekä The Oxford Dictionary of the Jewish Religion -hakuteoksessa.

 

Michael L. Brown on ollut vieraana Sid Rothin isännöimässä Yliluonnollista-ohjelmassa. Voit katsoa TV7 ohjelma-arkistosta jaksot: 156, 218, 273, 330 ja 412.

 

Lisätiedot

Kirjoittaja

Michael L. Brown

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LOPPUUNMYYTY: Aito kosher-Jeesus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *